johanna stern

Julhelgen

Kategori: Vardag

Nu var det ett tag sen igen! Har inte haft tid nu under julhelgen osv, men kan ju berätta lite om den nu istället. 

Julafton var riktigt mysig. Började dagen med att vakna upp bredvid min fina, han fick sina julklappar osv. Sedan åkte jag till mormor & morfar och träffade släkten. När resten av släkten åkte vidare på andra ställen så stannade jag och la familia kvar resten av dagen/kvällen. Åt julmat, öppnade julklappar osv. Sånt man gör på jul. Denna jul skippade jag dock kalle anka och hjälpte momma i köket istället! Efter öppningen av julklapparna hämtade älskling mig och vi åkte hem. Ett perfekt avslut på en mysig dag! ♥ 

Juldagen var jag nog mest med älskling. Han gick på hotellet och roade sig medan jag följde med Sandra och Jenny till Ragunda. Fixade skjuts hem därifrån strax innan ett, kom hem, la mig i sängen. Sen slog dagmar till och det blåste nå in åt helvete! Strax innan fyra på morgonen kom en liten berusad Mattias hit. Vi låg vaken pga stormen hur länge som helst, han somnade dock så jag fick ligga vaken själv till 6 på morgonen. 

Annandagjul, alltså igår då. Åkte skoter med Mattias mot Hoo, sen Böle och till sist Krångede. Hemma hos han var det strömavbrott och kolsvart, stackars lille hunden som varit där själv. Vi satte igång några ficklampor så hunden fick lite lyse, sen åkte vi ner till hans bror med skotern och lämnade den där. Fick skjuts ner på byn igen. Spenderade resten av kvällen med att kolla på film. 

Idag har jag hitills inte gjort någonting. Kollat på film, Lettes to Juliet, ätit, träffat Linn och Nils en sväng. Nu väntar jag på mat och sedan på att älskling ska komma hem från jobbet och kramas med mig! 

suddig bild sen julafton, men den är så fin ändå 



en bild på min nya hårfärg, almost black hoho 



slutligen en väldigt smickrande bild på mig och min fina i garaget här hemma, haha