johanna stern

22 juli 2007

Kategori: Vardag

TJA!
johanna (ägare till bloggen) bad mig (hennes storasyster) bad mig skriva en rad eller två här eftersom att hon är i umeå och hälsar på släkten där uppe!
men vad ska jag skriva då? jag kan ju beskriva johanna lite..
johanna maria stern heter hon, föddes den 23 juni 1995 i östersund. hennes och mina föräldrar heter maria stern och kristian näslund, vi har även 2 systrar vid namn sandra 20 år och tova 1 år. och vi har 2 hundar vid namn molly och tanja.
vi bor i ett rött hus på timotejvägen i hammarstrand, fast inte sandra som bor i krokom med sin pojkvän.
så i det röda huset så bor mamma maria 39 år, pappa kristian 37 år, storasyster caroline 16 år, syster johanna 12 år och lillasyster tova 1 år, och våra hundar! fast jag (caroline) bor inte i det röda huset hela tiden eftersom att jag går i gymnasiet som ligger 10 mil bort från hemmet, så jag bor i min egen lilla lägenhet på veckorna.

johanna ska börja i 6an nästa år, alltså i högstadiet, och det betyder att hon börjar i en helt ny skola! hon flyttas från kullsta skolan till anders-olofs skolan. jag tror att johanna kommer att tycka att det är läskigt och stort i början, men efter ett tag så inser hon att AO bara är en liten skitskola, så som jag insåg att det var.

när johanna blir stor, eller bara lite större, och ska till att börja gymnasiet, så vill jag att hon ska gå på wargentinsskolan, samma skola som jag går på just nu. jag tycker nämligen att wargen är en jättebra skola, och jag vet att johanna också skulle tycka att det är det, och hon skulle nog trivas där.
fast om hon vill så får hon såklart gå på PC, men bara om hon ska gå musik, annars så blir det wargen.

som ni hör så har jag redan bestämt hela johannas framtid, eller i alla fall gymnasietiden, och jag tycker att den låter asbra! :)

nu så har jag skrivit ganska långt, och det var det som johanna ville, så nu ska jag fortsätta kolla på min film.
tjingeling!