johanna stern

Några dagar..

Kategori: Vardag

25 Augusti.

min familj alla utom sandra och Caroline plus Anna och Niklas hela familj Inklusive Mormor och morfar och morbror åkte till mormors syster Aina och hennes gubbe Sixten i Hackås. Mina andra kusiner Botilda och Nils med familj var också med under dagen men dom åkte på kvällen.vi övriga hade med oss husvagn som vi sov i. Aina var jätterolig och snäll. Jag har bara träffat hon 2 gånger i mitt 12 årliga liv=) Sicka som han kallas var lite febrig/: Den dagen åkte vi och hälsade på några släktingar som bodde i närheten. Vi tittade också vart min mamma med syskon bodde i Bleka när dom var liten. Aina bor i en gammal skola som Sixien gick i när han var liten. skolan är ena halvan av huset och andra halvan är där dom bor. För längesen när skolan var öppen var det lärarna som bodde där.  Sicka säljer saker till maskiner tror jag. Dn kvällen fick vi lära oss ett spel som heter Rummikub. Det var ett roligt spel som tur var fast ganska svårt man måste tänka ganska mycket.

26 Augusti.

var den dagen vi skulle åka hem vilket vi gjorde på förmiddagen.

27 augusti.

Skolan började JIPPIE!!  Den dagen var det roligt på skolan fast vi gjorde inte så mycket.

30 augusti.

Tältade med 6:an i Öratjärn. I mitt militärtält sov: Dennis,Olov,Pontus H,Lina,jag och Linn. Sofie skulle ha sovit där men hon åkte hem kl 01.00 tror jag..   Lina och Pontus sov asmycket nästan hela natten. Olov sov lite grann. Dennis jag och Linn var vaken hela natten lång. Vissa sov uppe vid elden. Fast vi i tälten hade det varmt och skönt. Vi paddlade kanot vilket var roligt! Jag badade inte för det var ju isakallt i vattnet. Kl 5 på morgonen åkte jag och Linn lianen det var roligt. Kl 6 paddlade vi kanot jag Linn dennis och olov. fast det var inte så roligt så tidigt. Dasset stank fast manvar ju tvungen att använda det i nödfall. Typ många åkte hem på kvällen iallafall 15 pers.

31 Augusti.
Vi tog ner tälten och packade ihop. Vi åt frukost och kl kvart i 10 åkte vi hem. Sen fick vi kompledigt hela resten av dagen.